Over Mini Carcenter Rotterdam

Mini CarCenter Rotterdam is al jarenlang een succesvol specialist in new MINI’s. Van inkoop tot verkoop, accessoires, onderdelen, het oplossen van storingen, apk, onderhoud en reparatie. Al onze diensten bieden je kwaliteit, zekerheid, betrouwbaarheid én ze zijn betaalbaar. Mini CarCenter Rotterdam heeft alle tools in huis om jouw new MINI in topconditie te houden.

"ALLE TOOLS IN HUIS OM JOUW NEW MINI IN TOPCONDITIE TE HOUDEN"

Het totaalconcept van Mini CarCenter Rotterdam wordt gedreven door passie en is groot geworden door kennis. We zijn een merkspecialist. Dat wil zeggen dat we een onafhankelijk garagebedrijf zijn, maar wel de beste kwaliteit leveren. We zijn voordeliger omdat we ervoor kiezen om ons uitsluitend op één merk te richten. Ook werken we met merkgebonden gereedschappen en apparatuur, en maken we gebruik van de originele new MINI diagnose-apparatuur. Daardoor voeren we reparaties efficiënt uit. We hebben alle onderdelen op voorraad om jou op weg te helpen. Onze ervaring leert dat we voor elk probleem een betaalbare oplossing vinden. Zo blijft jouw new MINI gegarandeerd in topconditie!

Edwin van Eijk is de oprichter van en de drijvende kracht achter Mini CarCenter Rotterdam. Neem gerust eens contact met hem op, kom langs voor vrijblijvend advies of bekijk zijn tweedehands MINI’s op de occasions-pagina. Bij Edwin staat de koffie altijd klaar!

Neem contact op ››"Super service, zelfs buiten kantoortijden op afspraak open! Files op de ring Rotterdam: geen probleem!"

- Ciska Bouwman

“Mini CarCenter Rotterdam is dé merkspecialist in new MINI’s. Betrouwbaar, betaalbaar en up-to-date!”

Maak een afspraak ››

Bij ons is jouw new MINI in goede handen.

over-ons-problemen-oplossen-mini-carcenter-rotterdam.jpg

Problemen oplossen

Auto’s worden steeds ingewikkelder. Met het originele softwareprogramma en de bijbehorende diagnose-apparatuur lezen we new MINI’s op de juiste manier uit. De data waarmee we werken komt namelijk rechtstreeks uit de MINI-fabriek in München. Hierdoor stellen we altijd de juiste diagnose voor jouw probleem. Of het probleem nu vaak voorkomt of juist wat moeilijker is, bij ons is jouw new MINI in goede handen.

over-ons-kennis-en-gereedschap-mini-carcenter-rotterdam.jpg

Kennis en gereedschap

We houden onze kennis up-to-date door jaarlijks verschillende cursussen te volgen. We hebben het beste gereedschap in huis om je new MINI te repareren en te onderhouden. Dat doen we op onze mooie werkplaats met vakbekwame monteurs.

over-ons-inkoop-en-verkoop-mini-carcenter-rotterdam.jpg

Inkoop en verkoop

Jouw new MINI verkopen? Dat kan met ons inkoopformulier. Al onze occasions krijgen voor verkoop een grondige afleverbeurt en een nieuwe apk, tenzij anders vermeld. Ook na de koop blijven wij service leveren, zoals je bij een dealer gewend zou zijn.

Scroll naar boven